lördag 19 februari 2011

Lördags Brunch - mackor med indisk potatis fyllning

Supergott och enkelt att göra...passar som fruksot, brunch eller picknick mat.


ca 2-3 portioner
Du behöver:

Sandwich grill
Original formfranska
4 stora potatisar
1 stor rödlök
1-2 vitlöksklyftor
2-3 msk creme fraiche

1 krm chili
1 krm vitpeppar
2 krm svartpeppar
2 krm curry/tandoorikrydda
salta efter behag

Koka potatisarna så att du kan mosa dem, blanda i hackad rödlök, creme fraiche, pressa i vitlök och i med resten av kryddorna i en bunke.

Bre formfranskorna med smör och lägg på lite röra, täck med brödskiva och lägg i grillen. De är klara när de är gyllene bruna.

Servera med en god roman/tomatsallad och njut!

Det kan vara praktiskt att göra extra mycket röra som man kan ha i kylen för att kunna göra goda matiga mackor snabbt för lata dagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar