torsdag 16 september 2010

Senaste Body Lotion köpet

Det är utvecklad för bebisar men den passar min känsliga hy helt perfekt. Den är väldigt lik Dr. Hauschka Moor Lavender Body Oil både till doft och konsistens. Hauschka fick jag av en av mina svärmödrar och är verkligen värd att pröva. Priset är ungefär detsamma, Hauschka känns väl en aning mer lyxigt.På nätet kan du hitta Weledas Lotion för runt 100 kr.

"Weleda Calendula Body Lotion, en lätt och smidig kroppslotion som passar bra för lite större barn. Den innehåller mandelolja och sesamolja, båda mjukgörande och innehåller för huden viktiga fettsyror, vilket hjälper till att stärka hudens naturliga skyddsbarriär. Innehåller också glycerin som är en bra fuktighetsbevarande ingrediens.

Utdrag ur ringblomma verkar lugnande på huden och passar bra för en barnhud som lätt kan bli röd och torr. Fungerar också svalkande på små barns hud när det är varmt ute. Äkta eteriska oljor ger en mild doft. Calendula Body Lotion är lätt att fördela och går snabbt in i huden"

Användning
Applicera över kroppen efter dusch och bad eller vid behov.
Innehåll
Vatten, mandelolja, sesamolja, alkohol, glycerin, fettsyreglycerid, ringblommaextrakt, grundtvål av bivax, xanthan, äkta eteriska oljor


Weleda Calendula Body Lotion

Dr. Hauschkas Moor Lavender Body Oil

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar