måndag 6 februari 2012

Weekend

I lördags vaknade jag med huvudvärk, efter en Alevdon och brunch gick jag ut med Gauss och passade på att släppa ut Baldur som älskar att vara ute.

Gauss bara gnydde och var allmänt ledsen så jag gick hem med honom. Efter ett par timmar med konstant övervakning från köksfönstret gick jag ut igen och ropade efter Baldur. Rätt som det var dök han upp och vi tävlade uppför trapphuset om vem skulle komma fram först. Nej, riktigt så var det inte, men det lät så bra i huvudet. Det var snarare att jag fick jaga, bära och tjata mig till att han skulle gå uppför trapporna.

Senare på kvällen skulle det komma ett par och träffa honom. Det blev kära direkt och förmodligen kommer Baldur snart att få ett hem där han får vara ute så mycket han vill! Glädjande va??!!

Utöver kattdrama så har jag bara planterat mig själv i soffan hela helgen och tittat på Vänner.
I samma soffa har jag också suttit och strukit kläder. En massa kläder. Älsklingen började bli orolig och undrade om jag någonsin skulle sluta stryka. Men jag var ju bara tvungen att ta igen alla ostrukna år...väldigt avslappnande måste jag säga. Kanske min nya drog, vem vet?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar